Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Böylecene insanlar yangın anında duraksız olarak hariçya yetişebilir ve bodrum kattakiler bile yanılgılıkla üst katlara çıkmadan hariçya çıkabilir.

Yangın bapsı organize aralıklarla ve meydanında spesiyalist ehlihibre tarafından kontrol edilmelidir. Makul bazı kriterlere göre meydana getirilen kontroller sonucunda bir muayene listesi tutulmalı.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kasalar İstanbul Yangın Kapısı cidar boşluğuna sertca yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki espas 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı Yangın kapısı fiyatları ve boya anlayışleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedi gidiş kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere cemi ordu olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Kötü sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın takkadak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi yangın kapısı çıkış kapısı olarak bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu gidiş hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 öğür tek kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

Sertifikanın olması kabul etmek her bugün yangın kapısının sertifikaya için üretildiği mazmunına da gelmemektedir. Bu mevzuda da dikkatli olmalkaloriız.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Report this wiki page